اسفناج از سبزى هاى معتدل و سازگار با هر نوع مزاج که سرشار از ویتامین های A ، B و C و کلسیم ، سدیم، پتاسیم ، ید ، مس ، آرسنیک و منیزیم است . اسفناج به عنوان ضد سرطان و ضد التهاب قوی هم شناخته می شود .
خواص اسفناج :
ضد التهاب
درمان کمخونی ناشی از خونریزیهای گوارشی
کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2
عضله ساز و تقویت عضلات
کاهش خطر ابتلا به آلزایمر و زوال عقل
کنترل اشتها و کاهش وزن
افزایش طراوت و شادابی پوست
کمک به هضم غذا
کنترل قند خون
ضد سرطان و پیشگیری از سرطان پروستات
بهبود سلامت چشم
حفظ سلامت و جلوگیری از پوکی استخوان ها
کاهش فشار خون بالا
کاهش استرس و اضطراب
کمک به آرامش بدن و خواب با کیفیت
بهبود سلامت دستگاه گوارش
بهبود عملکرد مغز و سیستم عصبی
پیشگیری از حمله قلبی و تصلب شرائین
مفید در درمان سردردهای میگرنی و آسم
کاهش خطر سکته مغزی و قلبی و بیماری های قلب
افزایش قدرت ایمنی بدن
درمان آکنه و حفظ سلامت پوست
محافظت از پوست در مقابل نور آفتاب
ضد پیری و بهبود رنگ پوست
افزایش سرعت رشد و جلوگیری از ریزش مو
درمان یبوست و کندی عملکرد رودهها
درمان بیماریهای کبد و معده
مضرات اسفناج :
افراد دچار اسهال از مصرف بپرهیزند .
بیماران کلیه نباید زیاد سراغ این سبزی بروند.
افرادی که مبتلا به التهاب مثانه یا التهاب مجاری کلیه هستند هم بهتر است از مصرف اسفناج پرهیز کنند .
زیادهروی در مصرف اسفناج موجب بروز آکنه در برخی از افراد میشود .
اگر بعد از خوردن اسفناج ، آثار جوش روی پوستتان نمایان شد ، به خوردنش ادامه ندهید.