پیاز یکی از قدیمی ترین سبزی های غده ایی دنیاست که از نظر ارزش غذایی به دلیل دارا بودن قندها ، ویتامین ث ، مواد معدنی بخصوص کلسیم ، فسفر و پتاسیم دارای اهمیت است. پیاز طبعی گرم دارد .
خواص پیاز :
بهبود تنفس
مبارزه با سرطان به خصوص پیاز قرمز
بهبود سلامت قلب و جلوگیری از بیماری قلبی
غنی از آنتی اکسیدان
ضد التهاب
بهبود سطح کلسترول
جلوگیری از به هم چسبیدن پلاکت ها
جلوگیری از فشار خون بالا
کاهش قند خون
بهبود هضم غذا و تقویت معده
جلوگیری و درمان انواع مختلف اسهال
کاهش خطر زخم معده
کاهش یبوست
درمان درد شکم
حفظ سلامت استخوان ها
جلوگیری از پوکی استخوان
درمان دردهای مفصلی
جلوگیری از التهاب و آلرژی ها
تسریع التیام زخم ها
بهبود سیستم ایمنی
درمان سرماخوردگی و آنفولانزا
بهبود آسم
درمان اختلالات و درد گوش
بهبود خواب
کاهش استرس
بهبود سلامت چشم
کاهش خطر آب سیاه و آب مروارید
بهبود سلامت دندان ها
کاهش باکتری های دهان
درمان وبا
جلوگیری از خون ریزی
افزایش انرژی
بهبود سلامت جنسی
تقویت سلامت مغز
بهبود اختلال حافظه
درمان تب
تسکین دردهای قاعدگی
درخشش پوست
پیشگیری از پیری زودرس
ضد عفونی کننده قوی
درمان آکنه
ضد میکروب ، ضد باکتری و ضد التهاب
درمان نیش حشرات
از بین بردن خال ها
بهبود و تقویت رشد مو
ضد شپش
مضرات پیاز :
زنان باردار باید میزان مصرف پیاز را محدود کنند .
پیاز قند خون را کاهش می دهد بنابراین بیماران دیابتی قبل از مصرف قند خون خود را چک کنند .
مصرف بیش از حد ممکن است موجب سوزش معده ، استفراغ ، تهوع و سوختن شود.
برخی افراد ممکن است با استفاده از آب پیاز روی پوست احساس خارش کنند.
مصرف بدون کنترل پیاز می تواند منجر به سوزش معده شود.
پس از مصرف تنفس بدبو ایجاد می کند .
در صورت استفاده از داروهای فشار و انعقاد خون در مصرف پیاز دقت کنید .
برای کسانی که طبع گرم دارند مضر است .
اسراف در خوردن آن موجب فراموشی و سردرد میشود.
از مصرف پیاز در دوره شیردهی بپرهیزید زیرا علاوه بر نفخ زا بودن می تواند تاثیرات زیادی بر طعم شیر داشته باشد .
خرید پودر پیاز 125 گرمی